Machiaj Ocazie

machiaj ocazie

Tinuta casual, geaca denim, pantofi gri

O tinută casual poate fi una dintre cele mai versatile alegeri pentru o zi obișnuită sau pentru o ieșire casual cu prietenii. Acest tip de ținută poate fi îmbrăcată în diferite moduri, iar combinarea pieselor corecte poate aduce un aspect chic și relaxat în același timp.

Casual denim si pantofi gri

Sursa foto Unsplash/Alexandra Tran


Geaca de blugi este unul dintre cele mai iconice elemente ale unei ținute casual. Aceasta poate fi îmbrăcată în multe moduri, dar pentru a merge cu un stil casual și relaxat, o geacă de blugi cu croială largă poate fi o alegere excelentă. Această piesă poate fi combinată cu o bluză albă pentru un aspect mai clasic sau cu o cămașă de flanel pentru un stil mai grunge.

Pantofii gri sunt o alegere bună pentru a completa ținuta casual, deoarece aceștia sunt ușor de purtat și se potrivesc cu multe stiluri. O pereche de teniși sau pantofi sport gri pot fi o alegere excelentă pentru a merge cu ținuta casual. În cazul în care doriți să adăugați un plus de eleganță, o pereche de pantofi casual gri sau mocasini pot fi o opțiune bună.

Bluza albă poate fi o piesă esențială în garderoba oricărei persoane. Aceasta poate fi purtată în diferite combinații, iar în cazul unei ținute casual, poate fi purtată cu pantaloni negri sau cu o fustă denim. Această piesă poate fi, de asemenea, combinată cu o eșarfă sau un colier pentru a adăuga o notă de eleganță.

Pantaloni negri sunt o altă piesă esențială într-o garderobă, aceștia fiind foarte versatili. Acești pantaloni pot fi îmbrăcați cu o bluză albă sau cu o cămașă de culoare închisă pentru a crea un aspect mai elegant. În cazul în care doriți să adăugați o notă de culoare, o eșarfă colorată sau o pereche de cercei poate fi o alegere bună.