Adresa

 • Firma:

  Rainbow Communication SRL

  CUI: RO17440952 ; J03/683/2005

 • Adresa:

  Pitesti, str Campului, Aleea Victoriei nr 6, jud Arges

 • Telefon:

  0744 332 663

 • Email:

  machiajocazie@gmail.com

Despre Noi

Suntem in Pitesti, firma este SC Rainbow Communication SRL, cu infiintare in 2005. Suntem direct importatori Dermacol - producator ceh cu mai mult de 50 de ani de experienta si productie.
Suntem oficial declarati ca importator autorizat IMPORTATOR AUTORIZAT DERMACOL CEHIA
Dermacol produce cosmetice in concordanta cu the Good Manufacturing Practice si ISO 9001:2000, norme de productie atestate. Produsele Dermacol sunte testate dermatologic, intrunaesc standardele in cosmetica. Testele clinice facute asupra produselor Dermacol sunt strict vizate indeaproape de catre Institutul National de Sanatate Publica din Prague, in concordanta cu standardele legislative ale Uniunii Europene. Produsele Dermacol sunt hipoalergenice, adica au risc minim de reactii alergice. De asemeni, in concordanta cu legislatia EU, produsele finale Dermacol nu sunt testate pe animale. Testele pe animale ale produselor cosmetice sunt interzise in EU din 2004.

Principala gama de produse comercializate de noi este Dermacol, dar dorim sa promovam si sa aducem in Romania si alte produse cosmetice realizate in Europa si care respecta normele EU. Veti mai gasi la noi produse cosmetice realizate in Cehia, Polonia, Elvetia, Italia, Germania.
Punem accent pe calitate, si pe respectarea standardelor si normelor EU. Produsele noastre sunt de provenienta clara, importate cu factura direct de la firmele autorizate.
Va asteptam in Pitesti sa ne vizitati, sa vedeti si sa testati produsele noastre cosmetice. Va rugam sa ne sunati sau sa ne scrieti email sau completand formularul din pagina de contact, pentru o programare. Programarea este necesara pentru o cat mai buna experienta, si pentru noi si pentru dvs, pentru a va aloca timpul sa descoperiti calitatea produselor noastre, si pentru a nu exista suprapuneri cu alte programari. Multumim
Cumpara dupa
Mai multe